Flag Counter

Counter Strike 1.6 este un joc foarte distractiv. In joc este vorba de 2 echipe pe care le puteti alege, respectiv o echipa de Teroristi si alta de Counter-Terrorists!

Astazi insa, odata ce jocul a devenit asa vechi si a inceput sa-si piarda din popularitate, acesta a trebuit sa evolueze si chiar a facut-o. Exista acum peste 20 de moduri de joc diferite care includ CSDM, GunGame, Deathrun, Furien, Jailbreak, Surf, Zombie si multe altele. Fiecare dintre ele va va oferi o experienta complet unica.

De exemplu, GunGame sau GG, asa cum se numeste de obicei, incorporeaza si mai multa concurenta in joc cu sistemul de puncte si nivelurile sale. Fiecare dintre niveluri va ofera o pista specifica, de unde si numele modului. Incepeti cu Glock si va imbunatatiti treptat rangul dvs. prin uciderea dusmanilor castigati arme noi care inlocuiesc arma care o aveti.

In Deathrun, obiectivul CT este finalizarea hartii in timp ce teroristul joaca un rol de activare a capcanelor care sunt peste tot.

Jailbreak poate purta cu usurinta un titlu pentru una dintre cele mai ciudate modificari pana acum. In acest mod veti fi plasati in inchisoare fie ca gardian, fie ca un criminal.

Ultimul mod despre care vom vorbi este ZombiePlague. Scopul principal al acestuia este confruntarea dintre oameni si zombi. Fiecare runda incepe cu un jucator infectat, care incearca sa-i infecteze si pe ceilalti transformandu-i in zombi. Oamenii trebuie sa distruga toti zombie pentru a castiga. Exista multe elemente unice cum ar fi mine, grenade speciale si arme modificate pentru oameni, precum si o multime de articole interesante pentru echipa ZM precum grenade virale, abilitati speciale, arme.

Exista multe alte moduri, dar cele pe care le-am mentionat sunt cele mai populare. Datorita acestui numar masiv de idei, moduri si jucatori, in zilele noastre exista multe servere. Deci, nu va fi o problema sa gasiti un server pentru a juca. Cand descarcati Counter Strike 1.6 de pe site-ul nostru, obtineti propria noastra lista de servere, care consta numai din cele mai bune si securizate servere pe care le puteti gasi. Daca sunteti lenes si nu aveti chef sa cautati in lista serverelor, faceti clic pe optiunea Join Random Server din meniu.

Incercam sa tinem pasul cu timpul si sa actualizam CS 1.6 pentru a satisface cerintele actuale. Toate editiile sunt absolut gratuite pentru descarcare!